• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Martin Repinski, see on piinlik

  Mari MetsFoto: Andras Kralla

  Keskerakondlane Martin Repinski ei sobi ministriks, leiab ajakirjanik Mari Mets.

  Inimene, kes ei suuda vastutada oma kümne töötajaga ettevõtte eest ning tunnistab, et ei tea, mis tema firmas toimub, häbistab ettevõtjaskonda ega sobi vastutama ministrina riigi eest.
  Vastne maaeluminister tunnistas täna enda korraldatud pressikonverentsil, et tal pole täielikku ülevaadet talle kuuluvast, paberite järgi ka tema juhitavast Konju Kitsefarm OÜst. Ta ei tea sedagi, kui palju on firmas töötajaid ning kas ja kui palju on neile palka makstud.
  Ministril on probleeme mäluga, ta ei suutnud fakte ei kinnitada ega ümber lükata. Ometigi kutsus pressikonverentsi kokku tema ise, seega oleks võinud enne pisut kodutööd teha ning oma enda firmat puudutavad faktid üle vaadata.
  Repinski lõi pressikonverentsil sõna otseses mõttes küsijate suu pihta. Ta ei vastanud ajakirjanike küsimustele, nimetades neid liiga ümmargusteks. Ta süüdistas neid hinnangute andmises ja erapoolikuses ning tema ettevõttele liigategemises. Minister ei pidanud paljuks kohaletulnutele öelda, et need ei käitu Eesti riigi huvides, nagu teeb seda tema.
  Minister Repinski ei suutnud põhjendada, miks on ta maksnud oma vähestele töötajatele ametlikult miinimumpalgast väiksemat töötasu, kuid kinnitas, et seda ta ei tee, sest see pole legaalne. See viitab sellele, et minister on maksnud oma töötajatele ümbrikupalka. Liiatigi on töötajad Eesti Ekspressile kirjalike tõenditega kinnitanud, et palgaraha sulas kassast võtmine on Repinski farmis tavaline.
  Selline inimene ei sobi Eesti Vabariigi ministriks. Hämarad ärikombed, vastutusest kõrvalehiilimine ning ajakirjanike süüdistamine kõik korraga on lihtsalt piinlik.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Kohvi hind tõusis kümne aasta kõrgeima tasemeni
Kohvi hind on tõusnud kümne aasta kõrgeima tasemeni, ettevõtted ja kauplejad püüavad turult kätte saada kõike, mis võimalik. Aasta lõpus on nõudlus kasvanud ning tarneahelaga seotud probleemid piiravad pakkumist, vahendab Financial Times.
Kohvi hind on tõusnud kümne aasta kõrgeima tasemeni, ettevõtted ja kauplejad püüavad turult kätte saada kõike, mis võimalik. Aasta lõpus on nõudlus kasvanud ning tarneahelaga seotud probleemid piiravad pakkumist, vahendab Financial Times.
Trükitööstuse TOPi III koht: rahatrüki masinad vuravad hoolega
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.