Indrek Mäe • 6. veebruar • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

LHV edulugu sai riske trotsides jätku

LHV
LHV  Foto: Andras Kralla

Äripäeva investorite TOPi kuuluvad investorid leidsid, et LHV möödunud aasta majandustulemused on head, kuid pangandussektor peab arvestama tiheneva konkurentsi ning rangetest regulatsioonidest tulenevate mõjudega.

„LHV tulemused on ootuspärased, pank on võtnud oskusliku juhtimise ja pädeva meeskonna toel üldisest positiivsest majanduskasvust oma osa,“ märkis ESK Grupi kaudu 35 000 LHV aktsiat omav Elmo Somelar. „Tavaliselt pingutatakse viimases kvartalis kõige rohkem, et finantsaasta edukalt lõpetada ja sageli kipuvad tehingud jääma aasta lõppu,“ selgitas ta möödunud kvartali tulemuste tagamaid.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt