Kummalised ja kiired Euroopa aktsiad

Pahade sigadega peab vihaste lindude kõrval rinda pistma ka Rovio ise. Mängutootja Roviost pole seni soomlaste uut Nokiat saanud. Ettevõtte aktsia on Soome börsi tänavune suurim kukkuja.  Foto: Scanpix
Kaspar Allik • Liina Laks • 27. juuni 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kui jutt läheb kiirete kasvuaktsiate peale, ei tundu Euroopa paljulubav, kuid see mulje võib olla ekslik.

Tõesti ei leia kiire kasvuga aktsiaid Stoxx 600st või suurriikide indeksitest, kuid nad on siiski olemas. Järgnevalt vaatame, millised aktsiad on Euroopa suurtel börsidel tänavu laineid löönud ja miks. Samuti heidame pilgu tänavustele suurimatele kaotajatele – kas neist võiks kooruda tulevane võidumees?

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt