Kummalised ja kiired Euroopa aktsiad

Pahade sigadega peab vihaste lindude kõrval rinda pistma ka Rovio ise. Mängutootja Roviost pole seni soomlaste uut Nokiat saanud. Ettevõtte aktsia on Soome börsi tänavune suurim kukkuja.  Foto: Scanpix
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kui jutt läheb kiirete kasvuaktsiate peale, ei tundu Euroopa paljulubav, kuid see mulje võib olla ekslik.

Tõesti ei leia kiire kasvuga aktsiaid Stoxx 600st või suurriikide indeksitest, kuid nad on siiski olemas. Järgnevalt vaatame, millised aktsiad on Euroopa suurtel börsidel tänavu laineid löönud ja miks. Samuti heidame pilgu tänavustele suurimatele kaotajatele – kas neist võiks kooruda tulevane võidumees?

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum