• Boeingut mõjutaks uued tariifid USA suurfirmade seas kõige enam.Foto: Reuters
  Jaga lugu:

  Uute tariifide hirm pani Boeingu järsult kukkuma

  Boeingu aktsia kukkus täna ligi 7 protsenti ning lennukitootja aktsial oli halvim päev alates 2016. aasta veebruarist, vahendab CNBC.

  Boeingu aktsia hakkas päeva alguses kallinema, aga kukkus kauplemispäeva keskel järsult. Nimelt kirjutas Bloomberg, et USA plaanib kehtestada Hiinale täiendavaid tariife kui osapoolte vahelised läbirääkimised läbi kukuvad.
  „Boeing on kõige suurem eksportija ja uued tariifid mõjutaks neid otseselt. Nad ekspordivad umbes 80 protsenti toodangust ning 90 protsenti toodangust ehitatakse just USAs,“ ütles Jeffriesi analüütik Sheila Kahyaoglu CNBC-le. „Kui Trump teeb selliseid asju, siis ta peab olema ettevaatlik, sest Boeing on väga suur tööandja.“
  Boeingu aktsia langes täna kokku 6,6 protsenti, 335,6 dollarini. Oktoobris on ettevõte odavnenud juba 9,5 protsenti, vaatamata sellele, et 24. oktoobril avalikustatud kvartalitulemused olid oodatust paremad.
  Viimases raportis tõstis lennukitootja ka oma kasumiprognoose ning käibe poolest saavutatakse tänavu tõenäoliselt rekord.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.