Külas Tiit Ojasoo

24. veebruar 2018, 10:00
Lavastaja Tiit Ojasoo.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180223/BROADCAST/180229789/AR/0/tiit-ojasoo.jpg

Eksklusiivselt Äripäevale antud raadiousutluses räägib skandaalne lavastaja Tiit Ojasoo sellest, mismoodi on ta läbi elanud tema suhtes pärast 104 kirja alanud nõiajahti. Kes kehtestas selle moraali, mille põhjal avalik kohtumõistmine käis? Kas see moraal on igavene või ajalik? Kuidas suhtuda loomingusse, kui looja on inimesena eksinud?

Saame teada, kuidas sündis Eesti Vabariigi sajanda sünnipäeva peo lavastus. Juttu tuleb Eestist kui absoluutselt erilisest paigast maailmas, sõna võimust ja võimutusest, inimene olemise piiridest ja piiritusest – aga ka inimese haprusest, mida Ojasoo lavastajana igapäev lähedalt näeb.
Saadet juhib Vilja Kiisler.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. February 2018, 16:32

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing