22. mai 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Milline katus majale valida?

Eramaja ehitus  Foto: Raul Mee

Saates Eramaja ehitus tuleb juttu eramaja katusematerjalidest ja katuse tüüpidest. Ruukki Products AS katusetoodete piirkonna müügijuht Kristjan Õsso kõneleb trendidest katuse arhitektuursete lahenduste valikul ning toob välja, et viimasel ajal on populaarsed katuste madalad kalded.

Teraskatuse eeliste kohta ütleb Õsso, et tänu veekindlate liitekohtadele ja kergusele võimaldab sääraseid madalama kaldega katuseid ehitada just terasest. Jutuks tuleb ka katuste juures üks suurimaid probleeme, valedesse kohtadesse tekkiv kondensatsioonivesi ning võimalused selle nähtusega võitlemiseks.

Saatejuht Lauri Leet.

Saadet toetab Bosch.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt