Milline katus majale valida?

22. mai 2018, 15:00
Eramaja ehitus
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180521/BROADCAST/180529975/AR/0/AR-180529975.jpg

Saates Eramaja ehitus tuleb juttu eramaja katusematerjalidest ja katuse tüüpidest. Ruukki Products AS katusetoodete piirkonna müügijuht Kristjan Õsso kõneleb trendidest katuse arhitektuursete lahenduste valikul ning toob välja, et viimasel ajal on populaarsed katuste madalad kalded.

Teraskatuse eeliste kohta ütleb Õsso, et tänu veekindlate liitekohtadele ja kergusele võimaldab sääraseid madalama kaldega katuseid ehitada just terasest. Jutuks tuleb ka katuste juures üks suurimaid probleeme, valedesse kohtadesse tekkiv kondensatsioonivesi ning võimalused selle nähtusega võitlemiseks.

Saatejuht Lauri Leet.

Saadet toetab Bosch.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. May 2018, 11:02

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing