25. mai 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Mida ootab ärikinnisvarast huvituv investor?

Colliersi investeeringute juht Margus Tinno  Foto: Karli Saul

Möödunud aastal vähenesid ärikinnisvarasse tehtud investeeringud. Tänavu on aga näha, et turg hakkab taas tõusma. Mis võimalused investoritel ärikinnisvara turul on?

Saates "Kinnisvaratund" kuuleb ettekandeid 22. mail toimunud Ärikinnisvarasse investeerimise konverentsilt. Esimeses osas räägib Colliers International, MRICS partner Margus Tinno sellest, millised on ärikinnisvarasse investeerijate ootused ja kuidas neile oma arendus isuäratavaks teha.

Saate teises pooles kuuleb erainvestorite edulugudest ärikinnisvaras. Oma kogemusi jagavad Scandium Kinnisvara juhatuse liige ja arendusjuht Kalle Aron ning Koidu Ehituse juhatuse liige Karin Vinkel. Vestlust modereerib Delovõje Vedomosti peatoimetaja Alyona Stadnik.

Saadet toetab EfTEN Capital.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt