Äripäev • 23. juuli 2018
Jaga lugu:

Pank ja omanike soov suurendada investeeringu tootlust kolmanda osapoolega

Tallinn. Luminor logo Nordea panga hoonel  Foto: Scanpix

Saade on salvestatud konverentsil „Ärikinnisvarasse investeerimine“. Esimesena kõneleb Peter S. Treialt, Luminori suurklientide osakonna juht. Kuidas ja kas pank mõistab omanike soovi suurendada oma investeeringu tootlust, kaasates kolmandaid osapooli, näiteks investoreid või võlausaldajaid ühisrahastusplatvormide kaudu?

Kas pank näeb arendust ja valmis kassavooga objekte erinevalt? Mida pank üldse tahab? Teises saatepooles kuulete vestlusringi „Erainvestorite edulood ärikinnisvaras“. Osalevad Alyona Stadnik ("Delovõje Vedomosti“ peatoimetaja), Kalle Aron (Scandium Kinnisvara juhatuse liige ja arendusjuht) ning Karin Vinkel (Koidu Ehituse juhatuse liige).

Jaga lugu:
Hetkel kuum