Äripäev • 13. veebruar 2019 kell 12:09

Eesti siseturism kasvab jõudsalt

EASi turismiarenduskeskuse direktor Margus Sameli teeb OECD materjalidele tuginedes ülevaate eelmise aasta maailma turismitrendidest, tutvustab turismi tulevikutendentse ja jagab teadmisi Eesti eelmise aasta turismist.  Foto: Eiko Kink

Saates "Arvude taga" teeb EASi turismiarenduskeskuse direktor Margus Sameli OECD materjalidele tuginedes ülevaate eelmise aasta maailma turismitrendidest, tutvustab turismi tulevikutendentse ja jagab teadmisi Eesti eelmise aasta turismist.

Statistikaameti juhtivanalüütik Jaanika Ait ja analüütik Helga Laurmaa räägivad eelmise aasta välis- ja siseturistidest ning Eesti elanike reisimisest.

Saadet juhib Liis Amor.

Kuulake saadet "Arvude taga" Äripäeva uuest podcast'ide keskkonnast.

Hetkel kuum