Aivar Hundimägi • 27. veebruar 2019 kell 15:10

Kliimanõuded pakuvad uusi ärivõimalusi

Tankimine gaasitanklas.  Foto: Veiko Tõkman

Euroopa Liidu kliima- ja transpordipoliitika toob lähiaastatel kaasa olulisi muutusi transpordisektoris ja autotööstuses, mis loovad ettevõtjatele uusi ärivõimalusi, rääkis Äripäeva raadio saates "Energiatund" Alexela Groupi juhatuse liige Marti Hääl.

Lisaks räägiti Eestis biometaani tootmise ja kasutamise väljavaadetest ning sellest, miks gaasiautode arv hakkab kasvama elektriautodest kiiremini.

Tegemist on uue saatega Äripäeva raadios, mis hakkab olema eetris korra kuus kolmapäeval kell 13.00. Saates antakse ülevaade energiamajanduse viimastest uudistest ja uuendustest ning räägitakse sellest, kuidas need uuendused mõjutavad ettevõtteid ja eraisikuid. Saates puudutatakse teemasid alates põlevkivi kasutamisest ja vesinikkütustest kuni majapidamiste ja hoonete kütusteni ja elektriautodeni.

Kuula saadet "Energiatund" Äripäeva raadio uuest järelekuulamise keskkonnast, siit.

Hetkel kuum