Priit Pokk • 9. mai 2019 kell 13:42

Kas ranged reeglid on Brüsseli diktaat või kohalik vindi üle keeramine?

Neljandas debatisaates olid vastamisi Kätlin Kuldmaa (Isamaa) ja Lauri Hussar (Eesti 200).  Foto: Äripäev

Äripäeva raadio neljandas europarlamendi debatisaates on Euroopa päeval vastamisi Eesti 200 esinumber Lauri Hussar ja Isamaa kandidaat Kätlin Kuldmaa.

Räägime sellest, kui funktsionaalne on Euroopa Liit tänasel päeval, kuidas parandada konkurentsivõimet võrreldes muu maailmaga, kas Euroopa Liit liigub üha enam Saksamaa-Prantsusmaa otsustustelje poole ning millised küsimused peaksid olema tsentraalselt lahendatud ja millised mitte.

Saatejuht on Priit Pokk.

Saadet toetab Euroopa Parlamendi Eesti büroo.

Kuula saadet siit:

Varasemates saadetes on olnud vastamisi Taavi Rõivas ja Anti Poolamets, Margus Tsahkna ja Andrei Korobeinik ning Marina Kaljurand ja Riho Terras. Saatesarja avasaates rääkisime Raivo Vare ja Keit Kasemetsaga sellest, mis jälje jätab Euroopa Liidule brittide lahkumine.

Hetkel kuum