• Jaga lugu:

  Kas ranged reeglid on Brüsseli diktaat või kohalik vindi üle keeramine?

  Neljandas debatisaates olid vastamisi Kätlin Kuldmaa (Isamaa) ja Lauri Hussar (Eesti 200).Foto: Äripäev

  Äripäeva raadio neljandas europarlamendi debatisaates on Euroopa päeval vastamisi Eesti 200 esinumber Lauri Hussar ja Isamaa kandidaat Kätlin Kuldmaa.

  Räägime sellest, kui funktsionaalne on Euroopa Liit tänasel päeval, kuidas parandada konkurentsivõimet võrreldes muu maailmaga, kas Euroopa Liit liigub üha enam Saksamaa-Prantsusmaa otsustustelje poole ning millised küsimused peaksid olema tsentraalselt lahendatud ja millised mitte.
  Saatejuht on Priit Pokk.
  Saadet toetab Euroopa Parlamendi Eesti büroo.
  Kuula saadet siit:
  Varasemates saadetes on olnud vastamisi Taavi Rõivas ja Anti Poolamets, Margus Tsahkna ja Andrei Korobeinik ning Marina Kaljurand ja Riho Terras. Saatesarja avasaates rääkisime Raivo Vare ja Keit Kasemetsaga sellest, mis jälje jätab Euroopa Liidule brittide lahkumine.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Lemmikuhoidja Laura: see on mu unistuste töö!
Loomaarmastaja Laura Vilbaste täitis turul tühja koha ja hakkas pakkuma lemmikloomade hoidmise teenust. Vilbaste loodab, et ta teenusest kasvab ühel päeval välja põhikohaga töö.
Loomaarmastaja Laura Vilbaste täitis turul tühja koha ja hakkas pakkuma lemmikloomade hoidmise teenust. Vilbaste loodab, et ta teenusest kasvab ühel päeval välja põhikohaga töö.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.