• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lisavõimsust ettevõtte infoedastusse

  ühendus vahendusjaamaga: kahejuhtmeline (ISDN BRI)
  Optiset E adapterid: telefoniadapter
  a/b-adapter
  TAPI-adapter
  ISDN-adapter
  akustikaadapter
  hind sõltuvalt mudelist: 1350--11 350 krooni
  Optiset E sarja digitaaltelefonid annavad võimaluse kasutada digitaaltelefoni kõige lihtsamast punktist kuni professionaali töökohani. Koos telefonidega ühendatavate lisaadapteritega võimaldavad nad moodustada erinevaid, kõikvõimalikke vajadusi rahuldavaid töökohti. Optiset E telefonid ühendatakse jaamaga kahejuhtmelise ISDN-baastaseme liidese kaudu, mis võimaldab korraga kaks üheaegset sõltumatut ühendust. Kahejuhtmeline liides võimaldab ka ära kasutada olemasolevat ettevõtte kaabeldust.
  Optiset E telefonidel on neli põhilist funktsionaalklahvi ja Siemensi patenteeritud kolm valikuklahvi: kerimine edasi, kerimine tagasi ja kinnitus ehk OK-klahv. Tööpõhimõte on «keri ja kinnita».
  Toimingute kasutamine käib järgnevalt: vastavalt telefoni seisundile (näiteks vastasime telefonile ja räägime) pakub telefon statistiliselt kõige tõenäolisema järgneva toimingu. Selles näites pakub esimesena vahekõnet. Kui tahame kõnet siirata, tuleb kerimisnupule vajutades leida kõne siirdamise funktsioon. Seejärel tuleb kinnitada toiming, vajutades OK-klahvile (telefon küsib, millisele numbrile kõne siirata) ja toiming sooritatakse. Seega ei tarvitse enam otsida «õiget» klahvi, vaid kõik toimingud saab sooritada kolme klahvi abil. Vajutad OK-sõrmist ja jätad ülejäänu telefoni hooleks. Ekraan pakub veel palju muudki: näiteks kuupäeva, kellaaega, helistaja nime ja numbrit, telefoni seisundit. Programmeeritavaid sõrmiseid võib kasutada toimingute ja sageli kasutatavate numbrite salvestamiseks. Kõik sõrmised on varustatud ka märgutulega, mis näitab näiteks, kas abonent on vaba või kinni. Adapterite abil on võimalik laiendada oma töökohta vastavalt vajadusele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tarneahela probleemide tõttu jääb tänavu tootmata ligi 8 miljonit autot
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.