17. detsember 1996 kell 22:00

Poodides lai valik Viva Colori värve

Kõige enam pakuvad ehitus-materjalide kauplused Viva Colori lateksvärve. Eri kauplused pakuvad erinevaid Viva Colori latekseid.

Eestis toodetud värvidest tõstab Majakauba müügijuht Marek Repo-Sirel esile Pärnu firma Jart latekseid. Värvi pesemiskindlusest annab Repo-Sireli sõnul tunnistust tõik, et kliendi ümber aetud purgitäis Jardi lateksvärvi enam müüja pükstelt pestes maha ei tulnud. Pesemisastet näitab üldjuhul värvi margi nime järel olev number. Mida suurem number, seda pesemiskindlam.

Lateksvärvi hind sõltub värvi toonist. Matid värvid on odavamad kui poolmatid värvid. Odavaima lateksvärvina leiab kauplustest Superlexi nimelise värvi. Kauplusest Mix väideti, et tegemist on Poola tootega. Majakauba müügijuhi Marek Repo-Sireli kinnitusel pärineb värv Tshehhist. Majakaup soovitab Superlexi klientidele hinna ja kvaliteedi suhte tõttu krundiks. Samuti võib Superlexi lateksvärvi lahjendada kuni poole võrra. ÄP

Hetkel kuum