Ülo Toomsalu • 18. oktoober 2000 kell 6:13

Indrek Stahli omanimelise hotelli ehitus venib

Moefirma Bastion omanik Indrek Stahl loodab oktoobris valmima pidanud omanimelise väikehotelli valmis saada alles aasta lõpus, kirjutab SL Õhtuleht.

'Tuleb mugav ja kodune hotell. Ma ei mõista, miks rahvas seda kohe bordelliga võrdleb!' imestab ärimees.

'Ma ei tahtnud ehitamisega kiirustada. Algselt oli plaanis hotell avada juba oktoobris, aga kui hästi läheb, siis saan selle valmis aasta lõpuks,' seletab Stahl.

Lauluväljaku lähedal, otse Stahli kodumaja kõrval käib siiani usin ehitamine. Tulevase hotelli ehk Villa Stahli ette on juba jõutud rajada kiviktaimla ja purskkaev, villas sees on aga tööd veel küllaga.

Stahl hakkas pansionaati personali otsima juba kevadel. 'Tahtsin palgata abielupaari, kes elaks pidevalt siin ja hooldaks maja. Pakkumisi oli 100 ringis, kuid paraku on Eestis väga raske leida ausaid, töökaid ja tublisid inimesi. Räägitakse küll tööpuudusest, kuid tööd teha ei osata ega viitsita,' on ta oma otsingu tulemuses pettunud. Nüüd valib ta 200-300 tahtja seast neli töötajat, kes siiski hotelli personaliruumes elama ei hakka.

'Mingeid lõbustusi või lõbumaja ei tule siia mingil juhul,' tõrjub Stahl kuulujutte. 'Rahva väärarusaam! Võin vanduda, et bordelli ma ei ehita!' Pigem iseloomustab ta oma tulevast 16kohalist väikehotelli kui mugavat öömaja, kus peatuvad ärimehed saavad ka rahus tööd teha.

Hetkel kuum