Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ET hinnalangus mõjutab mobiilside hinda

  ?Uus minutihind võrkude sidumisel on 18 senti soodusajal ja 24 senti normaalajal,? ütles ASi Eesti Telefon pressiesindaja Anu Vahtra. ?Sellega võimaldab Eesti Telefon edastada senisest odavamalt kõnesid oma võrku.?
  Vahtra sõnul alaneb Eesti Telefoni võrku läbiva transiitkõne minutihind ligikaudu kümme korda üheksale sendile minut, mis võimaldab teistel operaatoritel edastada oma kõnesid Eesti Telefoni võrgu vahendusel odavamalt.
  Eesti Telefoni võrguteenuste talituse direktori Toivo Libliku sõnul on lõpptarbija hinnamuutused nüüd vaid teiste operaatorite hinnaotsustuste taga.
  ?Need muutused mõjutavad eeskätt mobiilsideoperaatoreid, sest kõik kõned lähevad läbi Eesti Telefoni võrgu,? ütles uuel aastal telefoniteenuseid pakkuma hakkav OÜ Levicom Broadband ehk Tele2 juhatuse esimees Ivar Lukk.
  ASi Eesti Mobiiltelefon (EMT) avalike suhete juht Jüri Kriisemann ei osanud eile öelda, kas EMT tuleb 1. detsembril uuendatud hinnakirjaga välja. ?Praegu on veel vara öelda,? lausus Kriisemann. ?Käitume turusituatsioonile vastavalt.?
  ?Eesti Telefoni transiitkõnede hinna alandamine annab ka meile soodsad võimalused pakkuda oma klientidele paremaid lahendusi,? ütles Radiolinja Eesti tegevdirektor Sami Seppänen. ?Uued ja soodsamad hinnad hakkavad Radiolinja võrgus kehtima hiljemalt uue aasta algul.?
  Q GSM teatas, et kavatseb seoses Eesti Telefoni transiitkõnede hinna alanemisega langetada Eestis asuvatelt mobiiltelefonidelt tehtavate rahvusvaheliste kaugekõnede hindu.
  Q GSMi tegevdirektori Üllar Jaaksoo kinnitusel pole seda siiski võimalik teha enne, kui Eesti Telefon lisaks meediakanalite informeerimisele ka Q GSMi sellekohastest lepingulistest muudatustest teavitab. ?Eesti Telefoni PR-avalduse peale ei saa me oma hinnakirju muuta,? nentis Jaaksoo.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Majanduslangus või mitte: tulekul on veel kolm intressitõusu
Euroopa Keskpangalt võib järgmine nädal oodata veel üht märkimisväärset intressitõusu, euroala majandus aga läheb järgmisel kahel kvartalil langusse. Eestis võib oodata küll majanduse olukorra halvenemist, aga inflatsioonist see meid ei päästa.
Euroopa Keskpangalt võib järgmine nädal oodata veel üht märkimisväärset intressitõusu, euroala majandus aga läheb järgmisel kahel kvartalil langusse. Eestis võib oodata küll majanduse olukorra halvenemist, aga inflatsioonist see meid ei päästa.
Lugu Ärimeestest ja Advokaatidest. Ja Kodanikust, kes neid ei kadesta. Kohe üldse
Leeri vahetamine, see on imelihtne, kirjutab Äripäeva arvamustoimetaja Karl-Eduard Salumäe.
Leeri vahetamine, see on imelihtne, kirjutab Äripäeva arvamustoimetaja Karl-Eduard Salumäe.
Mõnel pangal võib EKP laenude tagasimaksmine raskeks minna
Euroopa Liidu pangandusjärelevalve EBA teatas, et mõned eurotsooni pangad võivad olla raskustes Euroopa Keskpangast laenatud raha tagasimaksmisel.
Euroopa Liidu pangandusjärelevalve EBA teatas, et mõned eurotsooni pangad võivad olla raskustes Euroopa Keskpangast laenatud raha tagasimaksmisel.
Reaalajas börsiinfo
Suures kahjumis Operaili kaubaveod on tänavu vähenenud poole võrra
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Rannarootsi lihatööstus saab uued juhid
Tänasest asuvad Maag gruppi kuuluva Rannarootsi Lihatööstuse ASi juhatuse liikmete kohale Sven Sooman ja Karmo Aksel. Senine juht Silver Kaur lahkub nii Rannarootsi lihatööstuse kui Maag grupi juhatusest, teatas ettevõte.
Tänasest asuvad Maag gruppi kuuluva Rannarootsi Lihatööstuse ASi juhatuse liikmete kohale Sven Sooman ja Karmo Aksel. Senine juht Silver Kaur lahkub nii Rannarootsi lihatööstuse kui Maag grupi juhatusest, teatas ettevõte.
Sõjapõgenikud töötavad peamiselt töötlevas tööstuses
Eestis töötavatest sõjapõgenikest 60% leiab, et nad töötavad oma haridustasemest madalamal ametikohal, selgub Tartu Ülikooli uuringu esmastest andmetest.
Eestis töötavatest sõjapõgenikest 60% leiab, et nad töötavad oma haridustasemest madalamal ametikohal, selgub Tartu Ülikooli uuringu esmastest andmetest.
Operail müüs ära Ukrainas asuva vagunipargi
Eesti riigile kuuluv raudteefirma Operail müüs Ukrainas asuvad rendivagunid rohkem kui 6,5 miljoni euroga.
Eesti riigile kuuluv raudteefirma Operail müüs Ukrainas asuvad rendivagunid rohkem kui 6,5 miljoni euroga.

Olulisemad lood

Pactum kaasas 20 miljonit dollarit
Läbirääkimiste tehisintellekti arendav Eesti idufirma Pactum kaasas 20 miljonit dollarit, et jätkata kasvu Ameerika Ühendriikides ja Euroopas.
Läbirääkimiste tehisintellekti arendav Eesti idufirma Pactum kaasas 20 miljonit dollarit, et jätkata kasvu Ameerika Ühendriikides ja Euroopas.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.