• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ET hinnalangus mõjutab mobiilside hinda

  ?Uus minutihind võrkude sidumisel on 18 senti soodusajal ja 24 senti normaalajal,? ütles ASi Eesti Telefon pressiesindaja Anu Vahtra. ?Sellega võimaldab Eesti Telefon edastada senisest odavamalt kõnesid oma võrku.?
  Vahtra sõnul alaneb Eesti Telefoni võrku läbiva transiitkõne minutihind ligikaudu kümme korda üheksale sendile minut, mis võimaldab teistel operaatoritel edastada oma kõnesid Eesti Telefoni võrgu vahendusel odavamalt.
  Eesti Telefoni võrguteenuste talituse direktori Toivo Libliku sõnul on lõpptarbija hinnamuutused nüüd vaid teiste operaatorite hinnaotsustuste taga.
  ?Need muutused mõjutavad eeskätt mobiilsideoperaatoreid, sest kõik kõned lähevad läbi Eesti Telefoni võrgu,? ütles uuel aastal telefoniteenuseid pakkuma hakkav OÜ Levicom Broadband ehk Tele2 juhatuse esimees Ivar Lukk.
  ASi Eesti Mobiiltelefon (EMT) avalike suhete juht Jüri Kriisemann ei osanud eile öelda, kas EMT tuleb 1. detsembril uuendatud hinnakirjaga välja. ?Praegu on veel vara öelda,? lausus Kriisemann. ?Käitume turusituatsioonile vastavalt.?
  ?Eesti Telefoni transiitkõnede hinna alandamine annab ka meile soodsad võimalused pakkuda oma klientidele paremaid lahendusi,? ütles Radiolinja Eesti tegevdirektor Sami Seppänen. ?Uued ja soodsamad hinnad hakkavad Radiolinja võrgus kehtima hiljemalt uue aasta algul.?
  Q GSM teatas, et kavatseb seoses Eesti Telefoni transiitkõnede hinna alanemisega langetada Eestis asuvatelt mobiiltelefonidelt tehtavate rahvusvaheliste kaugekõnede hindu.
  Q GSMi tegevdirektori Üllar Jaaksoo kinnitusel pole seda siiski võimalik teha enne, kui Eesti Telefon lisaks meediakanalite informeerimisele ka Q GSMi sellekohastest lepingulistest muudatustest teavitab. ?Eesti Telefoni PR-avalduse peale ei saa me oma hinnakirju muuta,? nentis Jaaksoo.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Biden plaanib maksudega rikkaid pitsitama hakata
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.