Käsipallis selgub esikolmik

ÄP 30. märts 2001, 00:00

Sel nädalavahetusel jõuavad lõpplahenduseni Eesti meistrivõistlused käsipallis. Finaalis kohtuvad Põlva Serviti ja SK Reval-Sport/TTÜ. Kolmandale kohale pretendeerivad HC Kehra ja Viljandi HC.

Põlva Serviti ja SK Reval-Sport/TTÜ on käesoleval hooajal omavahel kohtunud kolmel korral ning mängude seis on 2:1 Põlva kasuks. Tee finaali ei olnud võistkondadel kerge. Põlva oli tõsistes raskustes veerand-finaalis HC Tallase vastu, kuid võitis suhteliselt kergelt poolfinaalis Viljandi HC. Tallinlased said veerandfinaalis jagu SKL Tapast ja poolfinaali väga pingelistes mängdes 3:2 HC Kehrast. Põlva võistkonna võtmeks on finaalis ilmselt võõrleegionäride Järve ja Vetevoolu löögivalmidus ning noorte mängijate oskus vajalikul hetkel võistkonna liidrit Jaanus Rätsepat toetada. Reval-Spordile on sellel hooajal muret valmistanud võistkonna ebastabiilsus, kuid kui mäng saadakse algusest peale vedama, siis on seda ühtlast ja noort meeskonda raske takistada. HC Kehra ja Viljandi HC omavaheliste mängude seis on seni 2:1 HC Kehra kasuks. Kes lõppkokkuvõttes kõrgemale kohale tuleb, oleneb võistkondade suutlikkusest häälestuda. Mõlemas paaris on oodata põnevaid heitlusi.

31.03. kl 20
*TÜ spordihoone
Tartu, Ujula 4
01.04. kl 15
Kristiine Sport
Tallinn, Forelli 12

30.03. kl 17.30 Kristiine Sport
Tallinn Forelli 12
31.03. kl 14.30 Viljandi spordihall
Viljandi, Vaksali 4
info (0) 639 8672
01.04. kl. 16.45 Kristiine Sport
Tallinn Forelli 12

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing