?Purpurjõed? paneb vere tarretama

18. mai 2001, 00:00

?Purpurjõed? on verdtarretav põnevusfilm. Komissar Pierre Niemans (Jean Reno) saadetakse kõrgel mägedes asuvasse eraülikooli lahendama koletut mõrva, mille ohver leiti kaljuseinal rippumas. Uurimise käigus ristub Niemansi tee noorema kolleegi Max Kerkerianiga (Vincent Cassel), kes uurib üht teist kuritegu. Kuigi see mõte kummalegi ei meeldi, peavad kaks üsna erineva tööstiiliga meest hakkama koostööd tegema, sest juhtumid on tihedalt seotud. Iseasi, kas mehed ka lahenduse leidmiseni suudavad elus püsida...

?Purpurjõed?
alates 18.05.
Coca-Cola Plaza

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing