Euroopaga kõnelejad ei tohi väsida

05. juuni 2001, 00:00

?Me ei saa üldse enam hinge tõmmata,? ütles Alar Streimann, Eesti delegatsiooni juht liitumiskõnelustel Euroopa Liiduga. Tema sõnul on läbirääkimiste tempo sedavõrd kiireks läinud. Järelikult on tööstiil muutunud ? parem hilja kui mitte kunagi. Kuna Eesti on väidetavalt kogu aeg liitumisläbirääkimistega kiirustanud, siis tuleb järeldada, et enne käis kiirustamine kvaliteedi arvel. Arutluse all peatükid konveiermeetodil kiiresti kinni, uued lahti ja raporteerimised edasiminekust! Ometi oleks see Eestile äärepealt kurvalt lõppenud: rahva täieliku eitusega või ELi tahtejõuetuks ripatsiks jäämisega. Eesti delegatsioon, hinge saab tõmmata alles siis, kui läbirääkimised on läbi ja kasu ELiga liitumisest kaugele paista.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing