Savisaare plaan luhtus

20. september 2001, 00:00

?Näib, et Meri võidab,» prognoosis presidendivalimiste kulgu valimiskogus Mõõdukate fraktsiooni esimees Andres Tarand. Esimese hooga ütles ta, et teise vooru pääsevad valimiskogus Lennart Meri ja Tunne Kelam, kuid lisas kiiresti, et ka Arnold Rüütli toetajad ei kao ära. Tarandi sõnul üritas Edgar Savisaar presidendivalimisi nurjata ja painutada Rüütli toetajaid keskerakonna presidendikandidaadile Siiri Oviirile hääli loovutama. ?Tundub, et ta plaanid on luhtunud ja president ei jää valimata,» sõnas Tarand.

Hetkeseis: Homme on taas koos valijamahed. Prognoose on tehtud igasuguseid, ka seda on ennustatud, et president jääb valimiskogus valimata. Näis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing