Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kinnisvarafirmade TOPi võitis Vallikraavi Kinnisvara

  Täna ilmuva kinnisvarafirmade TOPi võitjaks tuli Tartu firma Vallikraavi Kinnisvara AS.

  Vallikraavi Kinnisvara tõusis Eesti kinnisvaraettevõtete tippu tänu edukatele arendusprojektidele Tallinnas ja Harjumaal.
  2001. aasta majandusnäitajate põhjal koostatud kinnisvarafirmade edetabeli teisele kohale platseerus mullune TOPi võitja AS E.L.L. Kinnisvara, kellele tõid edu ennekõike edukad kaubanduspindade arendusprojektid nii Eestis kui Lätis, samuti kodumaiste uute elamispindade arendusprojektide enneolematult suur müügiedu.
  TOPi kolmas on ETK Majad AS, firma, kes kogu Äripäeva kinnisvarafirmade edetabelite koostamise ajaloo vältel liidrite sekka mahtunud.
  2001. aasta käibeliider kinnisvarafirmade seas oli elamuhaldus-hooldusettevõte AS Minu Vara (käive 267 miljonit krooni). Paraku oli Minu Vara ka suurim kahjumikannataja (kahjum 2001. aastal 8,3 miljonit krooni).
  Üldjoontes võib kinnisvarafirmade TOPi kokku võtta tõdemusega, et hästi läks uute elamuprojektide arendajatel. Suurte, üle 50 miljoni krooni suuruse aastakäibega kinnisvaraettevõtete arvu pidev vähenemine viimase viie aasta jooksul näitab ühelt poolt seda, et endised suurfirmad on vastavalt turu nõudlustele jagunenud väiksemateks, kindlale valdkonnale spetsialiseerunud tütarettevõteteks. Samas on see märk sellest, et üha enam pääsevad turule maakondades tegutsevad väikeettevõtted. See asjaolu annab tunnistust elu edenemisest ka regionaalsetel kinnisvaraturgudel. TOPi esikümne seas on ettevõtteid nii Tallinnast, Tartust kui Pärnust, üldse on kinnisvarafirmade TOP 90s esindatud 11 maakonna firmad.
  Eile toimus rahvusraamatukogus Äripäeva seminar teemal ?Mis mõjutab ehitusturgu aastal 2003?? koos kinnisvara- ja ehitusfirmade TOPi esitluse ning autasustamisega.
  Kinnisvarafirmade TOP 90 2001. aasta majandusnäitajate põhjal:
  · Vallikraavi Kinnisvara AS· E.L.L. Kinnisvara AS· ETK Majad ASKinnisvaraalase tegevuse valdkonnaedetabelite liidrid:- I koht arendusfirmade seas ? AS Vallikraavi Kinnisvara- I koht haldus-hooldusfirmade seas ? AS ETK Majad- I koht maaklerfirmade seas ? Prior Kinnisvarabüroo AS- I koht hindamis-konsultatsioonifirmade arvestuses ? Rime Kinnisvara Vahendus AS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Inglise keskpank kavatseb karmistada krüpovaluuta reegleid
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Europol vahistas üle 130 lastega kaubitseja
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Järjekordne krüptofirma seisatas raha väljamaksed
Singapuri krüptofirma Vauld peatas väljamaksed oma platvormil ja palkas nõuandjad hindama oma tulevikuväljavaateid restruktureerimisest teiste firmadega liitumiseni.
Singapuri krüptofirma Vauld peatas väljamaksed oma platvormil ja palkas nõuandjad hindama oma tulevikuväljavaateid restruktureerimisest teiste firmadega liitumiseni.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.