• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansapank, Ühispank ja Sampo tellisid Soome kaarditootjalt 100 000 kiipkaarti

  Hansapank, Ühispank ja Sampo pank tellisid ühishanke korras Soome kaarditootjalt Setec 100 000 kiipkaarti.

  Soome firma Setec on võitnud Hansapanga, Ühispanga ja Sampo panga korraldatud ühishanke kiipkaartide tarnimiseks, teatas Setec.
  Esimesed 100 000 Seteci poolt Ühispanga, Hansapanga ja Sampo panga jaoks toodetud kiipkaarti tuuakse turule 2003. aasta alguses.
  Seteci asepresident Jarmo Rouhiainen ütles, et Eesti pankadega sõlmitud leping tugevdab Seteci kui kaarditootja positsiooni. Käesoleval aastal on Setec tootnud VISA kiipkaarte Koreale, Taivanile ja Poolale.
  Eesti on Ida-Euroopa riikide hulgas üks esimesi, mis alustab olemasolevate pangakaartide väljavahetamist kiipkaartide vastu.
  Hansapank, Ühispank ja Sampo pank on lubanud asendada olemasolevad deebet- ja krediitkaardid kiipkaartidega aastaks 2005.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.