• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hanza.neti ründajad võtsid malli eBay'i kliente petnuilt

  Detsembri alguses langes petturite ohvriks maailma suurim internetioksjonite korraldaja eBay, kelle 55 miljonilt kliendilt püüti varikodulehekülje abil välja petta krediidikaardiandmeid, kirjutas eelmisel nädalal BBC News Online.
  Petuskeem seisnes selles, et eBay klientidele saadeti e-kiri, paluti neil siseneda koduleheküljele www.ebayupdates.com ja sisestada uuesti oma krediitkaardiandmed.
  "Ebay on kahetsusega sunnitud teatama, et meil on probleeme seoses teie kontot puudutava informatsiooniga. Selleks, et saaksite jätkata Ebay kliendina oleksime väga tänulikud, kui te läheksite aadressile www.ebayupdates.com ja sisestaksite sinna vajalikud andmeid," seisis petukirjas, kus muuseas oli kirjutatud valesti ka firma nimi (p.o. eBay).
  Peale pettuse ilmsikstulekust hoiatas USA internetikasutust valvav organisatsioon SANS inimesi sellisele petukirjale vastamise eest.
  Oma avalduses kinnitasid eBay esindajad, et firma ei ole kunagi küsinud oma klientidelt infot kasutajanime ja parooli kohta.
  "Pettus moodustas 0,01 kõigist tehingutest, mis tehakse meie kodulehel," lisasid eBay esindajad.
  Suleti ka varikoduleht, mis WHOISi andmebaasi andmeil oli registeeritud Floridas 6. detsembril.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Euroopa liidrid soovivad Poola küsimuse jätta komisjonile lahendada
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Soome mõjukas majandusjuht sai maksuparadiisi tulu varjamise eest aasta tingimisi
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.