• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ministeeriumid maksavad preemiaid erinevalt

  Justiitsministeeriumi pressiesindaja Kristiina Herodes märkis, et ministeeriumi 19,2 mln kroonisest palgafondist aastas moodustab tulemustasu 10, raha makstakse kvartaalselt. Ametnikule makstav summa sõltub igaühe panusest, summad kõiguvad paarisajast paarikümne tuhandeni, ütles Herodes.
  Rahandusministeeriumi detsembris makstavate tulemustasude brutosumma on 1 982 142 krooni.
  Ministeeriumi avalike suhete nõunik Annika Loigu selgitas, et igale osakonnale kujunes tulemustasude fond, kust jagab rahasummad töötajate vahel osakonnajuhataja oma otsuse kohaselt. Kriteeriumiteks on olulistest tähtaegadest kinnipidamine, initsiatiivikus ja lisaülesanded. ?Et igapäevane töö on hästi tehtud, see kuulub palga sisse,? märkis Loigu.
  Sotsiaalministeerium maksab 131 töötajale jõulutoetust igale 1500 krooni brutos. Jõulutoetust saavad kõik töötajad, kes on ministeeriumis aasta töötanud ja hetkel töötavad. Toetust ei saa kantsler ja minister.
  Keskkonnaministeeriumi avalikkussuhete büroo spetsialist Agnes Aaslaid kinnitas, et detsembris ei maksa ministeerium töötajatele jõulupreemiat, tulemustasu ega ka mingeid muid preemiaid. ?Vähemasti detsembris ei maksa me midagi,? ütles Aaslaid.
  Pangaliit maksis detsembris välja topeltpalga, millest üks on jõulupreemia.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peaministril on valida: kas edasi või tagasi
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Facebooki tulemused panid aktsia veidi tõusma
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Kokku varisenud ERIALi niiditõmbaja aitas politseiametnikule maja ehitada Süüdistus kirjeldab raha keerutamist ja omastamist
Kokku kukkunud hoiu-laenuühistu ERIAL niiditõmbajad kuulsid reedel kohtu ees prokuröri kirjeldusi sellest, kuidas nad hoiustajate raha keerutasid ja oma huvides kasutasid, aga ka politseiametniku ära ostsid.
Kokku kukkunud hoiu-laenuühistu ERIAL niiditõmbajad kuulsid reedel kohtu ees prokuröri kirjeldusi sellest, kuidas nad hoiustajate raha keerutasid ja oma huvides kasutasid, aga ka politseiametniku ära ostsid.