Peeter Stamberg • 27. november 2003 kell 7:51

Börsiülevaade: Telekomi aktsia justkui naelutatult paigal

Eesti Telekomi hind on selle nädalal sulgunud kõigil kolmel kauplemispäeval ühel ja samal tasemel 102,02 kroonil.

Telekomi hind ei ole muutunud ei suurte ega ka suhteliselt väikeste käivete juures. Esmaspäeval ja eile oli käive aktsiast alla ühe miljoni krooni. Teisipäeval oli käive Telekomi kohta igati korralikud 22,9 miljonit krooni. Veidi 100 kroonist kõrgemalt tasemelt tundub olevat nii ostu-, kui ka müügihuvi tasakaalus ja seetõttu ei ole ka hinnas liikumist olnud.

Hansapanga aktsia on viimasel ajal olnud selges langustrendis. Aktsia hind on langenud juba viimased viis kauplemispäeva järjest. Eile oli langus ka viimase kahe nädala suurima käibega. Võimalik, et müüjad on viimastel päevadel oma positsioonidest juba piisavalt palju suutnud maha müüa ja aktsia hinna langus peagi lõpeb.

Hetkel kuum