Nafta hind pea aasta kõrgtasemel

Peeter Stamberg 27. veebruar 2004, 00:00

Kolmapäeval avaldatud USA andmed näitasid, et pliivaba bensiini varud kahanesid 20. veebruaril lõppenud nädalal 1,6 miljoni barreli võrra 203,4 miljonile barrelile, mis on 1,2 protsenti madalam tase kui aasta varem samal ajal.

Rahvusvahelisel Naftabörsil Londonis kerkis nafta aprillikuu lepingute hind kolmapäeval 2,5 protsenti, 31,57 dollarini barrelist. Eile õhtul kell 16 oli nafta hind Londonis samal tasemel kus päev varemgi.

?Bensiini pakkumisandmeid võetakse tõenäoliselt märgina, et nõudlus ületab pakkumist ning kui Naftat Eksportivate Riikide Organisatsioon (OPEC) jätkab tootmiskvootide kärpimist aprillis võivad tulla tõsised hinnahüpped,? ütles Infinity Brokerage Services finantsanalüüsi osakonna juht John Person CBSile.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing