Tallinna Vesi alustab Tallinnaga läbirääkimisi

Andres Kärssin 22. märts 2004, 00:00

Tallinna Vee teatel pöördus linnapea Edgar Savisaar 6. veebruaril kirja teel ettevõtte poole palvega taasalustada läbirääkimisi 2001. aastal sõlmitud erastamislepingute ja nende 2002. aasta septembris sõlmitud muutmise lepingute tingimuste ja põhimõtete muutmiseks.

Linna ettepanekute kohaselt on põhilised teemad läbirääkimisteks vee- ja kanalisatsiooniteenuse tariifid, võrkude laiendamise kulude hüvitamine, sadevee käitlus ja rajatiste ehitus ning liitumispunktide väljaehitamine ahelelamutes ja järjestikku ühendatud elamutes. Reedel toimus poolte esimene kohtumine.

?AS Tallinna Vesi on valmis Tallinna linnaga läbirääkimiste laua taha istuma ja ettepanekud ära kuulama. Eeldame siiski, et Tallinna linnavalitsus võtab arvesse ka linna ja vee-ettevõtte vahel juba kehtivaid lepingutingimusi,? ütles ASi Tallinna Vesi juhatuse esimees Bob Gallienne.

Gallienne?i sõnul on läbirääkimiste lõpptulemusi hetkel raske hinnata. ?Selge on see, et võimalikud muudatused nõuavad alati mõlemalt osapoolelt kompromisse. Leian siiski, et enamuses linna poolt ettepandud küsimustes on meil lahendused juba kehtivate lepingute näol olemas,? ütles Gallienne.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing