Tester-laadija täidab samaaegselt eri tüüpi akusid

Indrek Kald 03. juuni 2004, 00:00

AT3 on intelligentne kiirlaadija, mis võimaldab mõõta akude mahtuvust. Seda enam-vähem sama hinnaga, mis müügil olevatel ilma akude testimise võimaluseta kiirlaadijatel.

See tester annab kasutajale võimaluse võrrelda komplektis olevate akude mahtuvust. Liiga palju teiste akude mahtuvusest erinev element on vaja välja vahetada, sest kogu komplekti töövõime määrab ära kõige nõrgema elemendi mahtuvus. AT3 on võimalik toita väga laias pinge vahemikus nii vooluvõrgust kui ka akutoitelt (autos, paadis, lennukis jms kohtades). Toitevoolu diapasoon on 100?240 volti.

Laadimine algab automaatselt pärast akude sisestamist laadimiskambrisse. Tootes on neli sõltumatut laadimiskambrit. Kursori abil saab igale laadimiskambrile valida eraldi laadimisre?iimi. Samaaegselt on võimalik laadida erinevat tüüpi ja erineva mahtuvusega akusid. Pärast kiirlaadimise lõppu tehakse ümberlülitus säilitavale laadimisele. Probleemse elemendi tuvastamisel toimub automaatne aku formeerimine. Nelja jaotusega vedelkristalltabloo annab põhjaliku ülevaate laadimise käigust ja aku staatusest, sealhulgas mõõdab selle mahtuvust. Akut laetakse seni, kuni mahtuvus enam ei suurene. Tester tunneb ära defektse aku, neile on mõeldud viietunnine turvataimer.

J. O. Foto OÜ müüdava testeri AT3 soovituslik jaehind on 1450 krooni. Professionaalsete akutesterite hinnad algavad kümnetest tuhandetest kroonidest ja need on seetõttu tavatarbijale mõttetult kallid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:30
    Otsi:

    Ava täpsem otsing