Augustis tarbeautode turg jahtus veidi

Rivo Sarapik 07. september 2004, 00:00

August, mil müüdi 233 uut tarbeautot, on tänavu koos mai ja veebruariga kõige tagasihoidlikum müügikuu.

Juulis tarbeautode turgu juhtima asunud Renault jätkab liidrina, 18autoline edumaa teisel kohal oleva Mercedes-Benzi ees säilis. Kolmandal Citroen, kes jääb Renault?st maha 33 tarbeautoga.

Sarnaselt juuliga olid augustis enimostetud tarbeautod väikese, alla neljakuupmeetrise kaubaruumiga kaubikud, mida müüdi turumahust 47%. Teisel kohal suure ehk üle neljakuupmeetrise kaubaruumiga kaubabussid, neile kuulus augustis 28% turumahust. 12 protsendini ulatus juulis raskeveokite turuosa. Teiste klasside tulemused olid marginaalsed.

Augustis müüsid võrdselt Citroen ja Renault, mõlema kontole kogunes 49 uut tarbeautot. Kui Citroeni edu põhineb peamiselt väikekaubikul Citroen Berlingo, mida osteti 41 tükki, siis Renault? tulemuse moodustasid väikekaubik Renault Kangoo (müüdi 17), suurkaubik Renault Master (müüdi 15) ja mõned veokid. Kolmanda koha saavutanud Mercedes-Benz müüs enim suurkaubikut Transporter.

enimmüüdud tarbesõidukid

tarbesõidukite müük augustis 2004

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:42
    Otsi:

    Ava täpsem otsing