Tubli, Juhan!

Mati Feldmann 01. oktoober 2004, 00:00

Peaminister Juhan Parts arvustas teravalt Prantsusmaa rahandusministri Nicolas Sarkozy mõtteavaldusi, et madala maksutasemega uued Euroopa Liidu riigid tuleks jätta ilma toetustest. Väga õigesti tegi.

Tundub, et Euroopa Liidu kesksed riigid Saksamaa ja Prantsusmaa samastavad kogu Euroopa Liidu ühe hiiglasliku abiorganisatsiooniga, kes jagab suuremeelselt puudustkannatajatele tangu ja tekke.

Millegipärast ei mahu selle abiorganisatsiooni teadvusse mõte, et iga riik peaks püüdma kõigepealt end ise aidata. Eesti just püüabki nii teha, et olla tulevikus vähem koormaks Pariisile ja Berliinile, aga ?isetegevus? sedavõrd tähtsas abistamise ja eneseabi asjas on karmilt keelatud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing