• Jaga lugu:

  Citigroupi kasum kasvas 13 protsenti

  Citigroupi kolmanda kvartali kasum kasvas tänu tarbijalaenude kasvule ja probleemsete laenude kahanemisele 13 protsenti, teatas Bloomberg.

  Grupi kasum kasvas 5,31 miljardile dollarile (67,4 miljardile kroonile) EHK 1,02 dollarit aktsia kohta võrrelduna 4,7 miljardi dollari ehk 90 sendiga aasta tagasi. Käive kasvas 6 protsenti 20,5 miljardi dollarini (260 miljardi kroonini).
  Citigroupi kasumi kasv aeglustub, sest finantshiiglasel on üleval terve rida kohtuasju ning konflikte nii eetika kui ka seadusandluslikul baasil. Panga tegevjuht Chares Prince on laiendanud jaepangandust USAs ja Aasias ning osaliselt lõpetamas tegevust Jaapanis ja Lõuna-Koreas, sest see on sattunud vastuollu seadusandlusega.
  ?Citigroupi probleem seisneb selles, et ta on liiga globaalne selleks et täielikult hoiduda konfliktidest,? lausus uudisteagentuurile Mendon Capital Advisory fondijuht Anton Schutz, kelle hallatavas 600 miljoni dollari suuruses portfellis on ka Citigroupi aktsiaid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Lauri Kurvits - vikaar ja kirglik meresõitja
Lauri Kurvits on oma elus kokku sidunud kolm üsna eri­palgelist tegevust, milles kõigil kanda võrdväärselt tähtis roll. Olles tegev kaitseväes ning toimetades Tallinna praost­konnas vikaarina, on ta ka Kalevi Jahtklubi ülem ning kirglik meresõitja, kes vabal hetkel purjed heiskab. Äripäeva Suve-eri uuris mehe tegemisi lähemalt.
Lauri Kurvits on oma elus kokku sidunud kolm üsna eri­palgelist tegevust, milles kõigil kanda võrdväärselt tähtis roll. Olles tegev kaitseväes ning toimetades Tallinna praost­konnas vikaarina, on ta ka Kalevi Jahtklubi ülem ning kirglik meresõitja, kes vabal hetkel purjed heiskab. Äripäeva Suve-eri uuris mehe tegemisi lähemalt.
Töötajaid otsivad Taani firmad vaevlevad rämpsavalduse laviini all
Iga viies Taani ettevõte saab töökuulutuse peale avaldusi kandidaatidelt, kes tegelikult ei tahagi firmasse tööle pääseda. See on ettevõtjad välja vihastanud, kirjutab kohalik majandusleht Borsen.
Iga viies Taani ettevõte saab töökuulutuse peale avaldusi kandidaatidelt, kes tegelikult ei tahagi firmasse tööle pääseda. See on ettevõtjad välja vihastanud, kirjutab kohalik majandusleht Borsen.