• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Elektrivõrkude tormieelne olukord pole veel taastunud

  Viimastel andmetel oli tuule ja vihma tõttu kell 16 välja lülitunud veel 86 alajaama üle Eesti, teatas Eesti Energia.

  Viimastel andmetel on elektritoiteta 15 alajaama Harjumaal, 4 Viljandis, 16 Pärnu piirkonnas, 35 Lääne-Virumaal, 4 Valgamaal, 1 Hiiumaal, 8 Raplas ja 3 Paide kandis.
  Eesti Energia juhtimiskeskused tegutsevad selle nimel, et elektrikatkestused kontrolli alla saada ja võimalikult kiiresti likvideerida. 'Enamik katkestusi saab kõrvaldatud lähiajal. Operatiivbrigaadide tegutsemine on kohati häiritud raskete ilmastikuolude ja nüüd ka hämaruse poolt,' seisab ettevõtte väljastatud pressiteates.
  Peamiselt tekitasid elektrivõrgule probleeme tuulepuhangud ning tugevad vihma- ja äikesehood, surudes märgi oksi liinidele ning murdes puid, mis võivad liinidele langeda ja katkestusi põhjustada.
  Täna päeval kell 12.30 oli üle Eesti välja lülitunud 268 alajaama ligikaudu 18 000-st Jaotusvõrgule kuuluvast alajaamast. Suure tuule, vihma ja niiskuse tõttu olid elektrita 52 alajaama Harjumaal, 91 Hiiumaal ja Saaremaal, 51 Lääne-Virumaal, 46 Viljandis, 4 Pärnus ja 24 alajaama Raplamaal.
  Eesti Energia vabandab veel oma klientide ees ja palub mõistvat suhtumist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Seaduseelnõu teeb virtuaalvääringute pakkujatele nõuded karmimaks
Keit Pentus-Rosimannuse juhitav rahandusministeerium saatis kooskõlastusele virtuaalvääringu teenuse pakkumist karmistava eelnõu, nagu ta eelmisel nädalal pärast rahapesu andmebüroo tehtud riskihinnangu avaldamist lubas.
Keit Pentus-Rosimannuse juhitav rahandusministeerium saatis kooskõlastusele virtuaalvääringu teenuse pakkumist karmistava eelnõu, nagu ta eelmisel nädalal pärast rahapesu andmebüroo tehtud riskihinnangu avaldamist lubas.