Vabandus

ÄP 12. juuli 2006, 00:00

30. juuni artiklisse "Maaroosil võlgu 18 miljoni krooni eest" on sattunud viga. Ettevõte ADM Interactive OÜ ei ole seotud Rain Eisleriga. Toimetus palub vabandust.

5. juulil ilmunud kolumnis "Äri on ka vastutus" väljendas Helo Meigas oma isiklikke, mitte Hansapanga seisukohti. Loos on ekslikult kasutatud Tallinna Piimatööstuse endist nime, 19. juunist kasutab tööstus ärinimena Tere AS. Autor vabandab.

Kahetsusväärsel kombel jäi ka Äripäeva toimetusel kahe silma vahele ettevõtte nimemuutus, mistõttu palub toimetus samuti Tere ASilt vabandust. Lisame, et Helo Meigase kolumni pealkiri ja vahepealkirjad pärinesid toimetuselt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing