Telereid-projektoreid tutvustavad veebilehed

Ivo Kõvamees 15. august 2006, 00:00

www.avp-newsletter.com

Kord kuus uuendatav audiovisuaalse presentatsiooni teemaline lehekülg, mida on võimalik ka kuukirjana e-posti teel tellida. See sisaldab põhiliselt uudiseid juhtivatelt projektori- ja ekraanitootjatelt ning signaalide edastamise valdkonnast. Osa artikleid on varustatud ka linkidega tootjate kodulehtedele.

www.avinteractive.co.uk

Palju on kuuldud väidet, et mehed teavad autodest kõike. Tehnoloogia kiire areng on toonud lisaks uue teema - telerid ning projektorid. Nii see kui kaks teist siin toodud linki aitavad loodetavasti huvilisi tõele lähemale.

Nagu nimigi vihjab, on tegemist audiovisuaalse tehnika veebilehega. See sisaldab palju erinevaid artikleid seadmete tootjatelt ja paigaldajatelt-rentijatelt. Kirjeldatakse huvitavaid lahendusi ja näiteid erinevatest sündmustest, milleks kõigeks saab projektoreid ja ekraane ning audiot kasutada. Veebilehelt leiab ka tutvustused projektori- ja ekraanihuvilistele mõeldud messidest ning näitustest Euroopas ja mujalgi.

www.extron.com

Kvaliteetsete signaalitöötlus, -jagamis-, -lülitus- ning ülekandeseadmete tootja koduleht. Tutvustatakse väga laia valikut erinevaid pildiedastusseadmeid. Toodetel on veebis olemas väga põhjalikud kirjeldused. Lisaks tavapärastele tehnilistele spetsifikatsioonidele leiab sealt ka näidisühendusskeemid. Nende abil saab kiiresti vastuse, kas valitud seade või komponent on ikka õige ning kuidas see sobib planeeritava süsteemi koostisosaks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing