Paremaid ütlemisi tänastest ajalehtedest

26. september 2006, 09:59

„Voorusest (leplikkusest – toim.) saab
pahe, kui seda praktiseeritakse siis, kui olukord nõuab põhimõttekindluse,
otsustavuse, vastuseisu ja õiglustunde esiletulekut.” Tartu Ülikooli
filosoofiaprofessor Margit Sutrop president Arnold Rüütli kohta, Eesti
Päevaleht.

„Viis aastat on üsna pikk aeg ja töö, mis ma tegin, ammendab ennast.” President Arnold Rüütli nõunik Ester Šank ütleb, et oleks Kadriorust lahkunud ka siis, kui Rüütel oleks tagasi valitud, Äripäev.

„Olid ajad, kus arstide jätkukoolituse sildi all liikusid suured rahad ning vahel käisid välismaal „koolitusel” terved arstide perekonnad.” Ravimiameti peadirektori asetäitja Alar Irs ravimite reklaamimise ühest tahust, Äripäev.

„Ettevõte, mis ütleb börsi vahendusel, et neil on raha nii palju, et seda pole kusagile panna, ei suuda leida kaht miljonit krooni, et hoida laevad Eestis.”Eesti Ametiühingute Keskliidu esimees Harri Taliga Tallinkist, Äripäev.


„Ma saan aru, kui mind kutsutakse ühel korral näiteks Urmas Oti saatesse esinema, siis muidugi ei ole paslik raha küsida. Aga kui nad on välja kuulutanud, et see on kalleim seni tehtud TV projekt, ja nad paluvad sul kolm kuud olla tasuta seotud…tänan, ei.” Anu Saagim projektist „Tantsud tähtedega”, leides, et kodumaised kuulsused on meediakanalid tasuta esinemistega ära rikkunud, SL Õhtuleht.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. September 2006, 10:02
Otsi:

Ava täpsem otsing