Üks küsimus: Millal ja mida ostsite viimati interneti teel?

ÄP 23. aprill 2007, 00:00

Sami Seppänen, Elisa juhatuse esimees
Viimastel nädalatel olen ostnud kaks plaati ja ühe raamatu. Ostud on paljuski Amazoni-kesksed, kuna seal on plaatide ja raamatute valik väga suur, lausa miljonites. Kuid autot või riideid ma veebi vahendusel küll ei ostaks. Olen olnud internetikaubanduse klient viimased 5-6 aastat.

Mait Rahi, ML Arvutite tegevjuht
Viimati ostsin 3-4 nädalat tagasi lastele batuudi. Üldiselt ostan interneti vahendusel raamatuid, plaate ja hobide jaoks tehnilisi vidinaid. Ma ei ütleks, et viimasel ajal oleks need ostud sagenenud. Ega ma eriline fänn ei ole, ostan mugavuse ja kättesaadavuse pärast, peamiselt välissaitidelt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing