Padar: eraisikust aktsionäride ahistamine lõpeb peagi

Rahandusminister Ivari Padar ütles täna aripaev.ee lugejate küsimustele vastates, et tõepoolest on mõistlik kaotada äriühingute ja eraisikute erinev kohtlemine aktsiatulu reinvesteerimisel.

Küsimusele, millal kaob eraisikul ära tulumaks reinvesteeritud aktsiatulult, vastas Padar nii: "Tõepoolest on mõistlik kaotada äriühingute ja eraisikute erinev kohtlemine aktsiatulu reinvesteerimisel. Uus tulumaksuseadus on ettevalmistamisel. Sellega viiakse meie ettevõtete maksustamine kooskõlla Euroopa Liidu liitumislepingus lubatuga ning kaotatakse ära äriühingute ja eraisikute erinev kohtlemine aktsiatulu reinvesteerimisel. Sõltuvalt sellest, kui kiiresti suudetakse uus seadus Riigikogus vastu võtta, võiks see juhtuda mitte varem kui 1. jaanuarist 2008 või hiljem".

Hetkel kuum