Nädalavahetusel Jõelähtmele golfivõistlusi vaatama!

Arvi Mägin 27. juuli 2007, 00:00

Jõelähtmes toimuvad sel nädalavahetusel Eesti amatööride lahtised meistrivõistlused golfis, mis kutsuvad osalema nii amatööre kui tippsportlasi. Pealtvaataja jaoks on see mõnus temaatiline vabaõhuüritus, kus saab nii meelt lahutada kui ka ise golfis kätt proovida. Kohale tasub minna terve perega.

Eesti mastaabis on see aasta tähtsaim golfisündmus ning esmakordselt on nii kõrgetasemelistele võistlustele oodatud ka pealtvaatajad. Võistluste jälgimine on tehtud võimalikult lihtsaks ja mugavaks. Parimad vaatluskohad on tähistatud ning publik saab mängule kaasa elada otse raja kõrval. Kes jalutamisest ära väsib, saab tulemusi jälgida tribüünilt või online'is pealtvaatajate telgis.

Estonian Amateur Open golfiüritus on Eestis toimuvate golfivõistluste hulgas eriline, kuna see kuulub ainsana World Amateur Ranking turniiride nimekirja, mis tähendab, et võistlejad saavad mängu eest karikapunkte. Sisuliselt võib seda võrrelda suusatamise MK etapiga Otepääl. Punktid meelitavad kohale maailmatasemel amatöörsportlasi. Sel võistlusel on osalemisest teada andnud rohkem kui 80 tipptasemel golfisportlast 10 riigist. Samuti on kohal kogu Eesti golfiparemik.

Looduskaunis kohas peetav golfivõistlus pakub mõnusat olemist ja kvaliteetset meelelahutust kogu perele. Huvilistel on võimalik ise golfis kätt proovida, et veenduda - seda pisikest palli polegi nii kerge auku saada.

Kohapeal on avatud telk, kus saab tutvuda värskeima golfivarustusega.

Väikestele pereliikmetele on avatud tasuta lastetelk koos sõbralike hoidjate ja batuudiga.

Et võistlust paremini jälgida, tasub kaasa võtta binokkel, siis on kindel, et võistluse olulisemad momendid nägemata ei jää.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:48
    Otsi:

    Ava täpsem otsing