Kaasautorid

ÄP 12. september 2007, 00:00

Esimese koomiksi joonistas Tartus elav illustraator siis, kui kirjutama õppis. See oli printsist, printsessist ja hobusest. Dilemmas tegutseva Maarikaga on Elina Sildrel (27) tema enda sõnul vähe ühist: "Kasvatan last, kokkan meeleldi ning äri ei aja." See kõik ei takista tal aga end ärinaise Maarika tegemistesse sisse elamast. Elina on lõpetanud EKA graafilise disaini, sellest ajast on vabakutseline illustraator ja kujundaja. On illustreerinud lasteraamatuid ja teinud joonistusi ning koomikseid lasteajakirjadele.

Kui ajalehe jaoks pildistatavad ärimehed üldjuhul ei naerata, siis Dilemma naisi on Indrek Susi (26) sõnul tunduvalt toredam pildistada. Aga ka raskem - stiilirubriiki Kaie Kaasi pildistamisele kulus neli tundi ja selle aja jooksul higistas Indrek läbi kaks särki. Indreku kirg on olnud fotograafia viimased 6 aastat. Kui vaja, võiks Indrek lõigata Dilemma naistele pähe ka soengud, oskusi tal selleks leidub. Vabal ajal Indrek surfab, ehitab sauna ja sätib elu paika. Kodus on tal naine ja taksikoer Ramses.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing