Vastutuskindlustus ühistu liikmetele

ÄP 22. oktoober 2007, 00:00

Tänavu oktoobris muutis ERGO korteriühistute vastutuskindlustuse kindlustuskaitset laiemaks, et edaspidi hüvitada korteriühistu tekitatud kahju korral lisaks kolmandatele isikutele ka korteriühistu liikmetele endile tekkinud kahjud, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.

Selleks tõi selts turule lisaks tavapärasele korteriühistu vastutuskindlustusele ka laiema kattega vastutuskindlustuse.

"Korteriühistud eeldavad kindlustuskatet ostes, et ühistu poolt ühisomandi haldamise käigus korteriomanikule tekitatud kahjud on vastutuskindlustuslepinguga kaetud. Et see nii ei olnud, viisime kindlustuse kooskõlla klientide ootustega," selgitas kindlustuse täiendamise põhjust kindlustusdirektor Sven Freiberg.

Eesti korteriühistutest on vastustuskindlustuse kaitsega hinnanguliselt iga neljas kindlustatud elamu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing