Siim Sultson • 6. november 2007 kell 22:00

Puidu- ja tööstusmessid rõhuvad töötlemistehnikatele

Eesti Näituste paviljonides avatakse spetsialistidele ja huvilistele suunatud liitmess. Kaks teineteist toetavat messiosa pakuvad traditsioonilistele puidu töötlemisvõtetele lisaks uusi lahendusi.

Lisaks saadavad messe loengud ja seminarid. 14. novembril toimub seminar "Info- ja kommunikatsioonitehnoloogia lahendused teistele majandusharudele. Mida on sektoril pakkuda masinatööstusettevõtetele?"

15. novembril toimuvad loengud "PCschematic ELautomation - elektri- ja automaatika skeemide koostamise ja dokumenteerimise tarkvara, kümnes versioon" ja "SCM Group S.p.A. esitleb - tehnoloogia plaatmööbli valmistamiseks".

16. novembril toimub loeng "Autodesk Inventor 2008 tarkvarapaketid - kõik vajalik mehaanikadisainiks ühes karbis ja mõistliku hinnaga". Lisaks toimub seminar "Taastuvenergia kui võimalus regionaalarengus".

Hetkel kuum