Üks küsimus: Millega on Tallinna linnavalitsus silma paistnud?

ÄP 15. november 2007, 00:00

Tarmo Leinatamm, riigikogu liige
Linnavalitsus on probleeme otsides haakunud ainult kahte küsimusse: venelased ja alkohol. Teemad, millega linnavalitsus silma paistab, on aprillisündmused ja alkoholikeelu solgutamine. Kodanikuna ei suutnud ma linnavalitsuse kodulehelt leida infot, millal läheb Pärnu maantee remonti.

Erkki Peegel, EASi turundus- ja kommunikatsioonidirektor
Linnavalitsus on alustanud mitme liiklust parandava projektiga, planeerides ringteid ja ümbersõite. Kui need ellu viiakse, on see oluline samm edasi. Lisaks pööratakse enam tähelepanu ühistranspordile. Pirita teele on ehitatud eraldi bussirida. Negatiivsena tuleb meelde mitu Tallinna linna ja eraettevõtete vahelist lepingut, mis on ebaselged. Korraldatakse avalikke konkursse, mis ei olegi ehk nii avalikud.

Erki Nool, riigikogu liige
Tallinna keskerakondlik linnavalitsus on kahe võimul olnud aastaga paistnud silma stabiilsusega. Varem oli nii, et linnavalitsus kakles opositsiooniga iga poole aasta või ka kahe nädala tagant ja võim vahetus pidevalt. Nüüd on üks erakond kogu selle aja võimul olnud. Selle linnavalitsuse ajal sai valmis ka Tartu maantee. See on nähtav asi, n-ö kivis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing