Uus Maa: info müügihindade langusest poole peale on väär

09. veebruar 2008, 14:35

Uus Maa Kinnisvarabüroo Rakvere esinduse
tegevjuhi Eve Soppe sõnul on väär oodata, et kinnisvarahinnad kukuvad kuni poole
peale.

Nii kinnisvaraarendajad kui potentsiaalsed ostjad on praegu äraootavad. Ostja leidub aga kinnisvarabüroode juhatajate sõnul vaid mõistliku hinnaga varale, suuri hinnalangusi pole ette näha, kirjutas Virumaa Teataja.

Sama äraootaval seisukohal on Uus Maa Rakvere esinduse juhi Eve Soppe sõnul ka kinnisvara soetada soovijad, kuid Soppe ei ennusta suurt hindade langust ning peab infot, et müügihinnad võivad kukkuda kuni poole peale, vääraks, kuid emotsionaalselt mõjuvaks.

Uus Maa Kinnisvarabüroo Rakvere esinduse tegevjuhi Eve Soppe sõnul on olukord kinnisvaraturul aastaga muutunud. Kuigi meedias ilmunud artiklites on kinnisvarabuumi raugemise ja hindade languse kohta omajagu tõtt, siis ei ole pealinnas toimuv võrreldav Rakvere olukorraga.

Samuti pole Rakvere üle ujutatud uute arendusprojektidega. Ja kui Tallinnas on pakkumiste üleküllus ilmselge, siis siin seda öelda ei saa. “Meie prognoosime isegi puudujääke,” märkis Soppe.

Tema andmetel on viimased korteriarendused valminud ja 6-9 kuu jooksul leitakse korteritele ka ostja. Selle ajaga aga uut hoonet ei ehita. “Ma näen mõtlevaid ja kaaluvaid arendajaid, kuid mitte tegutsevaid,” hindas Soppe.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. February 2008, 14:36
Otsi:

Ava täpsem otsing