Öölaps

Lennart Beat 28. märts 2008, 00:00

Ei uskunud toda albumit enne, kui see mulle vastu tahtmist saadeti. Millal ta viimati trendi sättis? Või kuidas ta eelmise megahiti refrään oligi? Ei mäleta, pean entsüklopeediast kontrollima... "All For You" (2001) või "Got ‘Til It's Gone" (1997)?

Oi kui ammu! Eksplaadifirmast ta ka omal soovil ei lahkunud ja edu pärast küll kellelgi minna ei lasta. Kehv imago takistas uue CDga tutvumist, aga Janeti CV polnudki oluline. Mootor nimega Discipline genereerib energiat iseenesest, võiks ilmselt olla kelle iganes oma, kuid ei ole. Järjestus on võtmesõna ning kodune diskopall (või r'n'b ja house'i koogelmoogel) ongi valmis. Seejuures naabritädi ja politseid vältimata. "Feedback" ja "Rock With U" olid esialgu väljapaistvamad, kuid kogu masinavärk pumpsub piduselt. Väiksem number ballaade ja vahekõnesid oleks võrdunud ideaalilähedusega, kerge meelelahutuse segmendis loomulikult. Aitab mööda saata öö.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing