27. märts 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Öölaps

Ei uskunud toda albumit enne, kui see mulle vastu tahtmist saadeti. Millal ta viimati trendi sättis? Või kuidas ta eelmise megahiti refrään oligi? Ei mäleta, pean entsüklopeediast kontrollima... "All For You" (2001) või "Got ‘Til It's Gone" (1997)?

Oi kui ammu! Eksplaadifirmast ta ka omal soovil ei lahkunud ja edu pärast küll kellelgi minna ei lasta. Kehv imago takistas uue CDga tutvumist, aga Janeti CV polnudki oluline. Mootor nimega Discipline genereerib energiat iseenesest, võiks ilmselt olla kelle iganes oma, kuid ei ole. Järjestus on võtmesõna ning kodune diskopall (või r'n'b ja house'i koogelmoogel) ongi valmis. Seejuures naabritädi ja politseid vältimata. "Feedback" ja "Rock With U" olid esialgu väljapaistvamad, kuid kogu masinavärk pumpsub piduselt. Väiksem number ballaade ja vahekõnesid oleks võrdunud ideaalilähedusega, kerge meelelahutuse segmendis loomulikult. Aitab mööda saata öö.

Autor: Lennart Beat

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt