Kes on järgmine?

ÄP 07. aprill 2008, 00:00

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder (IRL) maksis endale endale eelmisel aastal lisatasu ligi 92 000 krooni ehk tavalise inimese aastapalga ulatuses. Aga vallandas veebruaris alluva - taimetoodangu inspektsiooni peadirektori Mart Mäekeri, kes ülema eeskujul endale sedasama lubas, kuigi väiksemas ulatuses. Ministri esimene valik oli topeltmoraal. Teine valik oli parem - minister maksis oma lisatasu tagasi, kuigi ta jõudis selleni n-ö ringiga. Pärast seda, kui meedia oli info temast endast avalikustanud. Avalikkust lepitaks aga alles see, kui Seedri tegu leiaks järgijaid. Neid peaks olema päris palju.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:27

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing