Üks küsimus: Kumma maine kahjustus, Kruuda või Rahumaa?

ÄP 03. juuni 2008, 00:00

Rein Kilk, Transcom Grupp OÜ juht
Mina siin ei näe maine kahjustumist. Business as usual (äri nagu tavaliselt - toim). Kust arusaam, et kõik läbirääkimised jõuavad tehinguni? Kaks poolt jõudsid läbirääkimiste tulemuseni ja tehingut ei sõlmitud, kuna tingimused olid ühele äripartnerile ebasoodsad. Muinasjuttudel ja Hollywoodi filmidel on õnnelik lõpp, kuid ka mitte alati.

Ivo Rull, suhtekorraldusfirma Rull & Rumm juhataja
Raske hinnata, kelle tõttu tehing nurjus. Raske on ka hinnata, kelle mainele see kahju teeb. Investeerimispangandus on riskiäri ja loobumise võisid põhjustada probleemid Kalevis, mis selgusid tehingu ettevalmistamise käigus. Kummagi mainele see hästi ei mõju.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:35

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing