Christel Karits • 19. juuni 2008 • 2 min
Jaga lugu:

Rokiprintsess avaneb seninägematust küljest

"Kavas on väga tempokad osad, aga ka akustilised pausid. Kontserdi raames kavatsen ma mitte ainult laulda, vaid võtan kätte ka kitarri, mängin klaverit ja istun isegi trummikomplekti taha," kirjeldab 1. juulil Saku Suurhalli lavale astuv Avril Lavigne.

Esimest korda Tallinnas esinev rokiprintsess esitab lugusid nii oma viimaselt multiplaatina albumilt "The Best Damn Thing" kui ka parimaid hitte.

"Positiivse energia poolest ületab mu uus lava-show kõik eelmised - see on väga dünaamiline ja helge. Seniolnutest on "The Best Damn Tour" ka kõige suurejoonelisem. Pealegi tunnen ma end laval palju kindlamana. Töötasin uue show kallal väga kaua ja olen õnnelik seda lõpuks oma austajatele esitledes," ütleb lauljanna.

Koos Avril Lavigne'iga saabub Eestisse 50-liikmeline rahvusvaheline meeskond, kelle hulka kuuluvad heli- ja valgustehnikud, instrumentide häälestajad, videoinsenerid ja teleoperaatorid, juuksurid ja stilistid, kostüümikunstnikud, teenindav ja tehniline personal ning ka lauljanna mänedžment. Koosseisus on esindajad USAst, Kanadast, Austraaliast, Kreekast, Iirimaalt ja Inglismaalt. Ühes Avriliga jõuab Tallinna ka 12-liikmeline grupp muusikuid ja tantsijaid.

Staari turvalisuse eest vastutab tema isiklik turvameeskond, mille koosseisus on Eestisse sõitvate isikute nimekirja järgi ka lauljanna 27aastane vend Matt Lavigne. Matt on laiemale publikule tuttav Avril Lavigne'i hittsingli "Girlfriend" muusikavideost, kus ta mängis basskitarri.

Korraldaja BDG pressiesindaja Ilja Judeikin ütles, et on veel otsustamisel, kes staari soojendama hakkab, kuid on üsna tõenäoline, et tegu on kodumaise artistiga.

Eilse seisuga oli kaks kolmandikku piletitest välja müüdud. Saku Suurhall mahutab 9000 inimest.

Avril Lavigne on hetkel maailma müüduim poprokk-lauljanna - tema uut albumit on ostetud juba rohkem kui viis miljonit eksemplari. World Music Awards 2007 tulemustel on Lavigne'i edestanud selliseid kuulsusi nagu Pink, Amy Winehouse ja Nelly Furtado.

Avrili triumfiga lõppes ka MTV muusikaauhindade gala, kus Lavigne sai parima sooloartisti 2007 tiitli, jättes selles mainekas kategoorias seljataha Rihanna, Christina Aguilera ja Justin Timberlake'i.

Avril Lavigne annab mai lõpus startinud Euroopa turnee "The Best Damn Tour" raames 33 kontserti 22 riigis. Pärast Tallinna kontserti sõidab ta Riiga ja Vilniusesse.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt