Sissenõudja: võlad tulevad eelkõige kinnisvarasektorist

07. august 2008, 17:32

Fector ASi juhatuse liige Priit Lai ütles,
et võlgu on jäänud eelkõige kinnisvaraarendus-ja ehitusfirmad ning
neid sektoreid teenindanud ettevõtted.

"Olen optimist ja arvan, et kõik raha on võimalik kätte saada," rääkis Lai, ent möönis samas teatud sektorites tekkinud keerulist olukorda ning maksehäirete sagenemist. "Vaadake, mis Tallinna ümber toimub, vara on, kuid ebalikviidne," ütles Lai.

Lai lisas, et Fector väldib kliente, kelle võlglaste portfellis on arvukalt eraisikuid. "Ma ei hakka Lauri Vitsuti sõnavõttu kommenteerima," sõnas Lai aripaev.ee küsimuse peale, kas ta on kokku puutunud tarbimistuhinas võlgu jäänud pangatöötajatega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. August 2008, 18:41
Otsi:

Ava täpsem otsing