Villu Reiljani kohtuistung kuulutati osaliselt kinniseks

Kadrin Karner 24. september 2008, 00:00

Pärast lõunat jätkus istung järgmise tunnistaja, Go Group ASi juhatuse liikme Anti Selge kuulamisega.

Eilsel istungil väitis Selge, et ei tea täpselt, kas tema äripartner Aivo Pärn on kohtunud endise keskkonnaministri Reiljaniga Rävala pst 8 kinnistu enampakkumise ajal. Riigiprokurör uuris, miks pidid Reiljan ja Pärn üldse kohtuma, ning sai vastuseks, et kohtumine võis toimuda põllumajanduse küsimustes.

Selge võttis ühendust aripaev.ee-ga ning täpsustas: "Ma ei ole ülekuulamisel väitnud, et Aivo Pärn kohtus Villu Reiljaniga, vaid sõna-sõnalt oli kirjas, et Aivo pidi kohtuma Villu Reiljaniga. Kohtus täpsustasin, et ma ei tea, kas ta tegelikult kohtus või mitte."

Kohtunik luges ette eeluurimise ajal koostatud dokumendi, millest nähtus, et varem teadis Anti Selge rääkida, kuidas Jõgevamaal Villu Reiljani kodus kohtusid Reiljan ja Pärn ning arutasid Rävala pst 8 kinnistu müüki.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing