Ketlin Priilinn • 1. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

2. koht: Favorile tagas koha esikolmikus uuendusmeelsus

ASi Favor nõukogu esimehe Almar Proosi sõnul püüab ettevõte olla uuendusliku suhtumisega ja avatud uutele ideedele.

"Meie inimesed käivad palju maailma tööstusettevõtetes, et näha, kuidas mujal äri aetakse," märgib Proos. "Sel moel oleme jõudnud moodsaima tehnoloogiani ja lõpuks ka töötajate arendamiseni." Just inimesed on Proosi hinnangul olulised kõrge tootlikkuse saavutamisel ning nende meelestatus muutub määravaks, kui ettevõte tahab olla uuendusmeelne.

Favor müüb ekspordiks 60% toodangust. "Tänavune investeeringute maht on 32 miljonit krooni, järgmise aasta plaan on 40 miljonit," selgitab Proos. "Majanduse olukord Eestis neid otsuseid ei mõjuta, sest kõikide rahapaigutuste põhjendus on ekspordivõime suurendamise vajadus."

Favor on võtnud suuna liikuda välisturgudele ka toodetega, mida siiani müüdi vaid Eestis.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt