Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Seminarid ja konverentsid: detsember

  3. detsemberHotelli Dorpat konverentsikeskus, TartuTeemad: antakse praktiline ülevaade lähetuste, sõiduauto hüvitiste ja erisoodustuste maksustamisest.Esineja: Ernst & Young Baltic ASi juhtiv maksukonsultant Tõnis JakobHind: 1500 kr + kmLisainfo: www.aripaev.ee/seminar
  3. detsemberRadisson SASi konverentsikeskus, TallinnTeemad: seminari eesmärk on anda praktilisi teadmisi ja nõuandeid, kuidas vältida lõkse töölepingus ning palga- ja puhkusearvestuses. Loengus tuuakse välja ka uue töölepingu seaduse eelnõu olulisemad muudatused.Esineja: Heli RaidveHind: 2972 kr + kmLisainfo: www.aripaev.ee/seminar
  3. detsemberReval Hotel Olümpia, TallinnTeemad: iga päev saadetakse müügipakkumisi, mille saajad kohe prügikasti saadavad. Kuidas seda ennetada? Abiks on kirjanik, keeletoimetaja, suhtekorraldaja, reklaamispetsialist ja advokaat. Läbi vaadatakse kirja mainekujunduslikud aspektid, keeleline ja juriidiline korrektsus nii otsepostituste kui ka meili teel suhtlemisel.Esinejad: Kati Murutar, Janek Mäggi, Rait Reila, Ants Nõmper, Helve HennosteHind: 2972 kr + kmLisainfo: www.aripaev.ee/seminar
  4. detsemberRadisson SASi konverentsikeskus, TallinnTeemad: seminari sihtgrupiks on keskmised ja suuremad võlausaldajad, kes tahavad saada oma võlgnike saneerimise kaudu tagasi rohkem raha kui nende likvideerimisel, investorid, kes otsivad võimalusi investeerida just raskustes olevatesse ühingutesse, ning makseraskustes äriühingud, kellele saneerimismenetluse eelnõu annab võimaluse teatud juhtudel taotleda kohtult sellise saneerimiskava kinnitamist, mis vähendab võlausaldajate nõudeid.Esinejad: Andres Hermet, Indrek Niklus, Karin Madisson, Tomasz Ochrymowicz, Eddi Joost jtHind: 2972 kr + kmLisainfo: www.aripaev.ee/seminar
  9. detsemberHotell Radisson SAS, TallinnTeemad: seminaril antakse ülevaade, milliseid tulumaksuseaduse muudatusi on oodata 2009. aastal ja milliseid mitte, mida muudavad käibemaksuseaduse muudatused raamatupidaja töös ning millised on maksukorralduse muudatused.Esinejad: Ranno Tingas, Kalle Kägi, Regina Valge, Urmas VõimreHind: 2972 kr + kmLisainfo: www.aripaev.ee/seminar
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Nõustajad: tehinguturg kukkus, aga vaba raha otsib sihte – ka Eestis
Pärast rekordilist aastat tehingumaastikul on tehingute maht tänavu langenud ning turul valitseva ebakindluse tõttu võib oodata eelneva aastaga võrreldes mõnevõrra madalama aktiivsuse jätkumist, kuid PwC tehingute nõustamise eksperdid Raul Ruubel ja Sass Karemäe soovitavad vaadata karuturust kaugemale ja keskenduda pikale perspektiivile.
Pärast rekordilist aastat tehingumaastikul on tehingute maht tänavu langenud ning turul valitseva ebakindluse tõttu võib oodata eelneva aastaga võrreldes mõnevõrra madalama aktiivsuse jätkumist, kuid PwC tehingute nõustamise eksperdid Raul Ruubel ja Sass Karemäe soovitavad vaadata karuturust kaugemale ja keskenduda pikale perspektiivile.
Jaemüüjad hoidsid USA aktsiaturge vee peal
Standard & Poor’s 500 ja Nasdaqi indeksid lõpetasid teisipäeva langusega, Dow Jonesi indeks näitas aga tõusu. Aktsiaid hoidsid suuresti vee peal jaemüüjad ja tarbekaupade tootjad, kellele pakkusid tuge häid tulemusi näidanud Walmart ja Home Depot, vahendab Reuters.
Standard & Poor’s 500 ja Nasdaqi indeksid lõpetasid teisipäeva langusega, Dow Jonesi indeks näitas aga tõusu. Aktsiaid hoidsid suuresti vee peal jaemüüjad ja tarbekaupade tootjad, kellele pakkusid tuge häid tulemusi näidanud Walmart ja Home Depot, vahendab Reuters.
Reaalajas börsiinfo
Kui juhid, siis tee seda hästi
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
TOP: Pereettevõtete ladviku moodustavad kaubandusärid
Teist korda välja antava Pereettevõtete TOPi esikümnesse maandusid sel aastal ennekõike kaubandusettevõtted, mis tegustsevad veondus- ja transpordisektoris. Esikümne autasustamine toimub esimesel
Teist korda välja antava Pereettevõtete TOPi esikümnesse maandusid sel aastal ennekõike kaubandusettevõtted, mis tegustsevad veondus- ja transpordisektoris. Esikümne autasustamine toimub esimesel
Šiauliai pank peatas rublamaksed, Venemaa marus
Alates tänasest peatas Leedu Šiauliai pank kõik maksed Vene rublades, mis tõi juba sellest teatamise ajal kaasa Venemaa tormilise reaktsiooni.
Alates tänasest peatas Leedu Šiauliai pank kõik maksed Vene rublades, mis tõi juba sellest teatamise ajal kaasa Venemaa tormilise reaktsiooni.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.